GIST: Çok Kanallı Müşteri Destek Platformu (% 80 İndirim)

Eski adı Convertfox olan Gist, başarılı bir iş kurmanız için farklı araçlar sunan bir yazılım ürünü. Eposta pazarlamasından canlı sohbet botuna, pazarlama otomasyonundan form oluşturmaya kadar farklı açılardan ziyaretçilere/müşterilere dokunuyor. Sonuçta bütünsel bir hizmet ve iyi bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

Gist’in özellikleri gerçekten çok. Bu yüzden çok detaya girmeyeceğim. Benim kullandığım Continually benzeri bir ürün olduğunu söyleyebilirim ama kesinlikle daha fazla şey sunuyor. Integromat, Zapier, WordPress, Woocommerce, Stripe, Zoom gibi birçok ürünle de entegrasyona sahip.

Özetle Zendesk, Intercom, Optinmaster, ActiveCampaign gibi araçları bir arada kullanmanın önüne geçiyor. Bir de rakiplerle karşılaştırma sayfası yapmışlar. Henüz Teknasyonun geliştirdiği Desk360 ürünü bu karşılaştırma listesinde yok. 🙂

Gist, fiyatlandırma tarafında ücretsiz işe başlamanıza izin veriyor ve Support Suite, Marketing Suite, All-in-One Bundle ile 3 farklı seçenek sunuyor. All-in-One Bundle’ın ücretli üyeliği aylık 48 dolardan başlıyor ama bugün gelen epostayla Gist’in 3. yılına özel çok bir fıyat sunduklarını öğrendim.

All-in-One Bundle Premium paketinde %80 indirim yapmışlar ve $297 ödeyerek 1 yıl boyunca en geniş yetkiye ulaşıyorsunuz. Üstelik 5 bin bağlantı ve 5 destek kullanıcısı ekleme hakkınız var. Normalde yıllık 1788 dolar değerindeki bir üyelik. Daha da iyisi bu avantajı devam ettiğiniz süre boyunca saklı tutacak olmanız. Yani bir sonraki yıl 1788 dolar ödemeyeceksiniz.

Eğer girişiminizde çok yönlü bir araç istiyorsanız Gist’i incelemeniz ciddi bir tasarruf etmenizi sağlayabilir. Ayrıca 14 günlük deneme süreci de var. %80 indirim linkine aşağıdaki bağlantıdan (patreon destekçilerime özel) erişebilirsiniz. Bu indirim 12 gün geçerliymiş ve geri sayım başladı.

Bu içerik Patreon destekçilerine özeldir. Destekçi olmak aşağıdaki butona tıklayın.
Total
2
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

GirisimlerNet Slack Kanalına Davetlisiniz

Next Article

Kod Yazmadan Mobil Uygulama Yapmak Mümkün mü?

Related Posts