E-posta Bültenlerini E-postasız Takip Ettiren 15 Girişim

Kişisel Bültenleri E-postasız Takip Ettiren 15 Girişim

Dün sizlere e-postamdaki Newsletter yükünü nasıl Inoreader ile azalttığımı paylaşmış ve yeni araçlar/uygulamalar paylaşacağımı söylemiştim. Bugün sözümü tutuyorum ve newsletter/e-bülten aboneliklerinizi e-posta kutunuz dışında takip edebileceğiniz 15 farklı girişimi listeliyorum.

Umarım siz de e-postanızda zaman kazandıran bir güncelleme yapabilirsiniz. 😉

1) Inoreader: Dün paylaştığım gibi Inoreader’ın bu işe özel bir yeniliği var. Supporter üyelik planına (yıllık 20 euro) geçerek bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayda 2 euro bile değil ve %10 indirim kodu: 18339158

2) Feedly: Google Reader’ın ölmesinden en çok faydalanan RSS Reader Feedly’nin Pro planında bu özellik varmış. Ayda 99 dolar. Feedly’nin niye bu kadar pahalı olduğunu hiç anlamadım…

3) Feedbin: Bir başka RSS okuyucu, ayda 5 $, yılda 60$.

4) Reeder: Apple’a özel bir RSS okuyucusu. Mac uygulaması 10$. iPhone uygulaması 5 dolar.

5) Stoop: Bunu zamanında indirip sanırım birkaç şey eklemiştim ama nedense devam etmedim. Ayrı bir uygulama indirmeye razıysanız deneyebilirsiniz. Temel özellikler ücretsiz. Premium özellikler için yıllık 10 dolar ödemek gerekiyor. Temiz bir arayüzü var.

6) Inspiratio: Bu işe özel bir başka mobil uygulama ama sadece iOS uygulaması var. Ücretsiz gözüküyor.

7) Instapaper: Size verdiği kişisel Instapaper e-posta adresiyle bunu yapabiliyorsunuz. Aylık 3$, yıllık 30$. Pocket yerine abone olmayı hep düşündüğüm RSS reader. Hızlı okuma özelliği her görüşümde beni kendine çekiyor…

8) Flipboard: Popüler haber takip uygulaması Flipboard’da da bu özellik varmış. Uygulamayı kullanmadığım için nasıl olduğunu hemen bulamadım ama Newsletter oluştururken faydalanabileceğinizi buldum.

9) Unroll.me: Pazarlama e-postaları gruplandırıp tek bir e-postayla görmenizi sağlayan bu serviste Newsletter’ları da bir gruta toplayabileceğiniz yazıyor. Zamanında kullanmış ama ısınamamıştım. E-postanızı da sisteme bağlıyor olmanız ayrı bir detay.

10) Supscrib: Tam olarak bu işe özelleşen bir servis daha. RSS reader gibi çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla ücretsiz.

11) Mailstrom: Bu uygulama posta kutunuzda gereksiz e-postaları silmenize yardımcı oluyor ama bunu elle de yapabilirsiniz. Onu ayrı bir yazıda yazabilirim.

12) Letterlist: Ücretsiz bir servis, bu işe özelleşmiş. Güzel gözüküyor.

13) SlickInbox: Android ve iOS uygulamaları olan Newsletter takip uygulaması. Üstelik Kara Mod’u da var.

14) Spark: Epostaları Newsletter olarak etiketleyebileceğinizi yazmışlar ama bu aslında bir e-posta uygulaması. Gmail’de veya Outlook’ta da bunu yapabilirsiniz.

15) Newslettrs: Adından da belli. Webi var, mobil uygulamaları yakında.

16) Kill The Newsletter: Newsletter’ları RSS formatına çeviriyor ve istediğiniz uygulamaya ekleyebiliyorsunuz. Ücretsiz. Bazı sorunlara nasıl kolayca cevap bulunacağını özetleyen mis gibi bir çözüm. Tabii profesyonel olmaması farkında olmadan kapanır mı diye de düşündürüyor.

🔔 Bu yazıyı beğendiyseniz lütfen sevdiklerinizle paylaşmayı ihmal etmeyin ve faydalı yeni içerikler için e-posta grubuma abone olun.

Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

E-Posta Yoğunluğunu Inoreader İle Nasıl Azalttım? (%10 İndirim)

Next Article

Karantina Günlerinde Uzaktan (Online) Danışmanlığa Giriş

Related Posts