Müşteri Yorumu (Testimonial) Toplamayı Kolaylaştıran 4 Girişim

Bülten sponsoru olmak için hemen iletişime geçin.

Tüketicilerin karar almasını etkileyen en güçlü faktörlerin başında hiç şüphesiz eş-dost-kullanıcı yorumları geliyor. Bazı girişimciler de haklı olarak kullanıcı yorumu/referansı (testimonial) toplamayı kolaylaştıran araçlar geliştirmeye başladılar ve yabancı girişimlerin bu araçları itina ile kullandıklarını görüyorum.

Bu girişimler sayesinde topladığınız kullanıcı yorumlarını sosyal kanıt (social proof) olarak kullanabilir, dönüşüm oranlarınızı artırabilirsiniz.

Dilerseniz sadece geri bildirim toplamak veya araştırma yapmak için de bu araçları kullanabilirsiniz. Hayal gücünüze kalmış.

Bu listede kullanıcı/müşteri yorumu toplamayı, saklamayı, paylaşmayı kolaylaştıran araçları bulacaksınız.


Testimonial.to


⇻ Nedir? Nasıl Çalışır?

Testimonal, adından da anlaşılacağı üzere müşterilerinizden referans/takdir mesajları toplamanız için geliştirilmiş bir araç.

Testimonial, metin veya video tabanlı referansları toplamanızı sağlarken sosyal medya paylaşımlarını da (Product Hunt dahil) alıp tek noktada buluşturuyor. Siz de tüm referansları tek bir iniş sayfasında yayınlayabileceğiniz gibi sitenizdeki bir sayfaya da gömebiliyorsunuz. Bkz: Örnek sayfa.

Testimonial, video referansları kendi platformunda tutuyor ve ek bir maliyete/işe girmenize gerek kalmıyor. Bu sayede video mesajların izlenme performansını takip etmenizi de sağlıyor.

⇻ Fiyatlandırma?

Ücretsiz olarak kullanmaya başlayabileceğiniz Testimonial, ücretli paketlerde aylık 50$ talep ediyor.


Senja

⇻ Nedir? Nasıl Çalışır?

Senja, yazılı veya video müşteri referansları toplamanızı sağlayan bir araç.

Senja’nın sunduğu bağlantıyı müşterilerinizle paylaşarak yazılı veya video kaydıyla referans toplayabiliyorsunuz. Senja bu içerikleri bir araya getiriyor, gruplayıp etiketlemenize de olanak tanıyor. Son aşamada ise istediğiniz referans metinlerini websitenize yerleştirebiliyorsunuz.

Direkt müşteriden referans toplamanın yanısıra sosyal medyadaki paylaşımları da referans olarak kullanabiliyorsunuz.

⇻ Fiyatlandırma?

10 referansa kadar ücretsiz kullanmaya başlayıp daha fazlası için aylık 14 dolar ödüyorsunuz


VideoPeel

⇻ Nedir? Nasıl Çalışır?

Videopeel, adından da anlaşılacağı üzere videolu kullanıcı yorumları toplamaya odaklanan ve ek özellikler sunan bir ürün.

Videopeel ile hızlıca müşterilerinizden/kullanıcılarınızdan video yorumlar alabilir, kısa röportajlar yapabilir, müşteri desteği sunabilir ve anketler yapabilirsiniz.

Elbette VideoPeel de analiz özellikleri sunuyor ve içerik/gelir açısından dönüşüm oranlarını artırmanız için gerekeni yapıyor.

⇻ Fiyatlandırma?

VideoPeel, 30 gün ücretsiz deneme süresi sunuyor ve sonrasında 49$/ay üzerinden fiyatlama yapıyor. İyi haber; VideoPeel’in AppSumo’daki kampanyası devam ediyor.


ShoutOut

⇻ Nedir? Nasıl Çalışır?

ShoutOut da VideoPeel gibi video tarafına odaklanan geniş kapsamlı bir video toplama/kaydetme aracı.

ShoutOut ile müşterilerinizden/kullanıcılarınızdan yorum videoları ve fotoğraflar toplayabilirsiniz. Bunu bir etkinlik, sosyal ağ, satış faaliyeti özelinde de yapabilirsiniz.

Hedef kitlenize özel bağlantıyı paylaşmanız yeterli. Uygulama indirmeye gerek kalmadan karşı tarafın video ve fotoğraf göndermesi mümkün. ShoutOut’ta müzik ekleme, otomatik altyazı ekleme, soru-cevap gibi özellikler de var.

⇻ Fiyatlandırma?

Aylık 35$’dan başlayan fiyatlama yıllık abonelikte daha ucuza geliyor ama ShoutOut da Appsumo fırsatıyla ömürlük aboneliği 69$’a sunduğu için şanslıyız.



Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

Günün Girişimleri 60: GoZen Forms, Memotive, GoCopy, Levels

Next Article

Girişimlerde Hisse Paylaşımı ve Yönetimi İçin 4 Araç

Related Posts