Olmadık Ofis: Girişimciler İçin Ayda 100 TL’den Başlayan Fiyatlarla Yasal Bir Adres, Sanal Bir Ofis (İlan)

— Sponsorlu İçerik

Salgının beraberinde getirdiği ekonomik belirsizlikler, maliyet tasarrufunu her türlü profesyonel yapı için birinci öncelik yaptı. Mekandan bağımsız çalışmanın artık hemen hemen her sektör için mümkün olduğunu gördüğümüz bu süreçte, ofis maliyetleri de tasarruf listesinde en önemli gider kalemi oldu. Bu noktada özellikle kısıtlı bütçeye sahip yeni başlayan veya evden çalışan girişimcilerin ihtiyaç duydukları, yasal adres olarak geçerliliği olan sanal ofislere talep artıyor. Peki ama neden?

Sunduğu esneklik ve maliyet tasarrufuyla girişimcilerin yeni trendi olmayı başaran sanal ofisler; küçük sermayelerle yeni bir girişime başlayanların, ofis kiralamak istemeyen bireysel çalışanların ya da pandemi sebebiyle daha da yaygınlaşan evden çalışma döneminde, ofis maliyetlerini en aza indirmek isteyen kuruluşların gündeminde. Hem yasal gerekliliklerini karşılayan hem de profesyonel imajlarına katkı sağlayan bir model olarak öne çıkan bu yapılar, geleneksel ofislerin sunduğu avantajlardan da çok daha fazlasını vadediyor.

Resmi iş adresiniz oluyor!

Bilindiği üzere yasalar gereğince ticari faaliyete sahip tüm kuruluşların ve vergi mükellefi olan serbest çalışanların resmi bir adrese sahip olması şart. Fiziksel olarak bir ofise ihtiyaç duymayan girişimcilerin resmi iş adresine sahip olmasını mümkün kılan bir model olan sanal ofisler de bu yasal zorunluluktan doğan masrafları minimuma indirmeye yardımcı oluyor. Bu ihtiyaca yönelik olarak hayata geçen bir girişim olan Olmadık Ofis, İstanbul’da ve Ankara’da farklı lokasyon seçenekleri ve aylık 100 TL’den başlayan abonelik modeliyle yasal bir adres, sanal bir ofis sunuyor.

Yüksek verim ve düşük maliyet sağlıyor!

Olmadık Ofis, birçok işin dijitalde yürüdüğü bir dönemde yüksek verim ve düşük maliyet anlamına gelen sanal ofis hizmetini bir taahhüte bağlamadan esnek bir sözleşmeyle sunuyor. Böylece abonelerine sözleşmeyi diledikleri zaman iptal edebilme özgürlüğü tanıyor. Ofis giderlerini neredeyse sıfıra indirirken, kullanıcılarına yasal mevzuata uygun ve stopajsız bir kira sözleşmesi, sabit ve tüm olanakları kapsayan tek bir fiyat ve kredi kartıyla ödeme imkânı vadediyor. Aboneler, yıllık peşin ödemelerde %10 indirim fırsatından da yararlanabiliyor.

Olmadık Ofis ayrıca abonelerinin çağrılarını yanıtlarken, posta ve kargolarını teslim alıyor, diledikleri takdirde istedikleri başka bir adrese gönderiyor. Aboneler, lokasyon farketmeksizin dilediği ortak çalışma alanını sadece yediğini-içtiğini ödeyerek sınırsız ve ücretsiz kullanabiliyor. Üstelik lokasyondan bağımsız ortak çalışma alanlarında Türkiye’nin ilk füzyon içecek mutfağı Olmadık Kahveler’i de deneyimleme imkanı buluyor. Kütüphane temalı toplantı alanlarını ise %50’ye varan indirimlerle üyelerine sunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve abonelik için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Şirketi kurmak sizden, sanal ofisinizin ilk kirası bizden!

Şirketini yeni kuran ya da hali hazırda var olan şirketini sanal ofise taşıyarak maliyet tasarrufu yapmak isteyen girisimler.net ziyaretçileri, 2021 yılı sonuna kadar olmadikofis.com üzerinden yapacağı sanal ofis kiralamalarında, GIR2021 kampanya kodunu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanım hakkından anında faydalanıyor. Üstelik herhangi bir taahhütte bulunmadan ve İstanbul ya da Ankara’da ayda yalnızca 100 TL’den başlayan fiyatlarla…

Siz girişiminizi büyütmeye odaklanın, bırakın ofis sorumluluklarınızı Olmadık Ofis üstlensin! Sanal Ofisinizi hemen kiralamak için tıklayın.

Olmadık Ofis’in Kazandıran Fırsatları

Olmadık Fırsatlar

  • İstanbul veya Ankara’da resmi iş adresi
  • Faturalı, stopajsız ve taahhütsüz ofis kiralama
  • Yasal mevzuata uygun kira sözleşmesi
  • Girisimler.net ziyaretçilerine 1 ay ücretsiz ofis kullanım fırsatı

Olağan Olanaklar

  • Çağrı yanıtlama
  • Posta yönlendirme
  • 7/24 online erişim
  • Ücretsiz ortak çalışma alanı kullanımı
  • %50 indirimli toplantı alanı kullanımı

Kolay Ödeme

  • Kredi kartıyla aylık ödeme
  • Yıllık peşin ödemelerde %10 indirim
Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

Cocoon: Yakın Çevreniz İçin Sosyal Medya Uygulaması

Next Article

Usersdot: E-ticaret Sitenize Özel Analitik Platformu

Related Posts