Outfittery: Kötü Giyinen Erkekler İçin E-ticaret Girişimi (İndirim)

Outfittery Nedir?

Outfittery, iyi giyinmekte zorlananlar için kıyafet satışını stil danışmanlığıyla birleştiren bir e-ticaret girişimi. Julia Bösch tarafından 2012 yılında Berlin’de kuruldu ve kendini Avrupa’nın en büyük kişisel erkek giyim hizmeti olarak tanımlıyor.

Nasıl Çalışıyor?

Siteye giriş yaptıktan sonra size gösterilen kıyafetler üzerinden kendi tarzınızı gösteriyorsunuz ve tüm bir takım mı yoksa tek tür kıyafet mi istediğinizi belirtiyorsunuz.

Outfittery sizden vücut ölçülerinizi, saç renginizi, bazı özel seçimlerinizi, bütçenize uygun fiyatları ve alacağınız kıyafetleri nerede giyeceğinizi de soruyor.

Kişiye Özel Stilist Desteği

Ardından bir stilist devreye giriyor ve size özel kıyafetler seçiyor. Seçilen kıyafetleri önden görme şansınız ve stilist ile konuşma imkanınız da var.

Son olarak evinize ücretsiz olarak gönderiliyor. Gönderilen ürünlerin hepsini almak zorunda değilsiniz. 7 gün deneyip, sadece atın almak istediklerinizin parasını ödüyorsunuz ve diğerlerini ücretsiz iade ediyorsunuz.

Bu deneyimi istemeyenler için tekil ürünleri de sepete ekleyip satın almak da mümkün. Dilenirse son aşamada stilist yorumu talep edilebiliyor.

Outfittery Özellikleri

Outfittery, satış fiyatlarının mağaza fiyatları olduğunun ve ek bir kâr veya hizmet ücreti eklemediğinin çiziyor. Mağaza işletmenin maliyetini stilist çalıştıramaya ayırdıklarını da paylaşıyor. Şimdilik 100 giyim markasıyla çalışan Outfittery, her bütçeye uygun kıyafetler sunabiliyor.

Berlin merkezli girişim şimdilik Almanya civarındaki 8 farklı ülkeye gönderim yapıyor.

Ücretlendirme & İndirim Kodu

Kıyafetlerin en düşük fiyatlarını paylaşan Outfittery, bütçenize göre bir paket yapıyor ama ödeyeceğiniz net tutarı istediğiniz ürünleri alıp, diğerlerini iade ettikten sonra görüyorsunuz. Eğer bizzat ürün seçip almak isterseniz ürünlerin fiyatlarını görerek almanız mümkün.

2-30 Mart 2022 arasında IMPACT30 kodunu kullanarak 30 avro indirimden faydalanabilirsiniz.

Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

Synthesia: Yapay Zekâ Karakteriyle Tanıtım Videosu Oluşturun

Next Article

32 Yatırımcı Görüşmesi Bana Ne Öğretti?

Related Posts