Echo: Sadece Sesli Mesajlaşma Uygulaması
Echo, yazmayı değil de konuşmayı sevenler için geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulaması. Mesaj gönderirken sadece ses kaydetmeye izin veren Echo, sesi yazıya dönüştürdüğü için karşı taraf mesajın metin haline de ulaşabiliyor. Böylece dinleme yapamadığı ortamlarda mesajı almış oluyor.
Echo daha çok ekip içi haberleşmeye yönelik bir uygulama olduğunu vurguluyor ama elbette herkese açık. Gizli veya açık odalar oluşturup istediğiniz kişilerle iletişim kurabiliyorsunuz. Whatsapp’tan farklı olarak çevrimiçi olma durumunuzu ayarlayabiliyorsunuz.
Ayrıca Whatsapp gibi ücretsiz kullanmak isterseniz ses kayıtları 24 saat sonra siliniyor. Ayda kişi başı 7 dolar verdiğinizde (yıllık ödemede 5 dolara düşüyor) ise sınırsız arşiv ve daha fazla özellikle kullanabiliyorsunuz.
Brella: Etkinliklerde Tanışmayı Kolaylaştıran Uygulama
Brella, ister sanal isterse fiziki ortamlarda yapılan toplantılar olsun, katılımcıların birbiriyle tanışmasını kolaylaştıran bir uygulama. Yapay zekâ ile desteklendiği söylenen eşleştirme algoritması, aynı etkinliğe gelen kişileri ortak ilgi alanlarına göre tanıştırmayı amaçlıyor ve görünen o ki alıcı da buluyor.
Microsoft, Google, Samsung gibi dünyanın çok önemli bazı şirketlerini de referansları arasına katan Brella, etkinlik sahiplerine de çeşitli metrikler ve katılımcılarına güzel bir deneyim yaşama şansı sunuyor.
Whisk: Yemek Tariflerini Alışveriş Listesine Çeviren Mobil Tarayıcı
Whisk, yemek tariflerinin fotoğrafını çektiğinizde onları alışveriş listesine dönüştürüyor ve mutfakta eksik malzemeyle karşılaşmamanız için işnizi kolaylaştırıyor. Ayrıca yeni çıkan özelliğiyle yemek tariflerini tamamen dijital ortama aktararak sizi kağıt biriktirmekten kurtarıyor.
Özellikle kadınların işine yarayacak bir mobil tarayıcı olan Whisk, şirketlere özel hizmetler de sunuyor. Yemek ile ilişkili olduğu için farklı alanlarda işbirlikleri de yapabilecek bir uygulama.