Günün Girişimleri 33: Seodity, Temasis, MeetingRule, Export Data

Bugünkü bülten destekçimiz Hangi Vize.

Girişimci vizeleri hakkında 30 dakikalık ücretsiz danışmanlık için tıklayın.

Destekçi olmak için iletişime geçin ve bülten abonesi olmak için şöyle buyurun.


Seodity (Günün Fırsatı)

⇻ Nedir?

Seodity; arama motoru optimizasyonu için geliştirilen bir başka araç.

⇻ Nasıl Çalışır?

Seodity, gerçek zamanlı organik ve ücretli anahtar kelime araştırması, sürekli site performans takibi, Google sıralamalarını takip etmek gibi özellikler sunuyor. Rakiplerinizin Google reklamlarında kullandığı anahtar kelimeleri de tespit edebiliyor.

Arama motorları açısından sorun olabilecek durumları da 3 farklı başlıkta analiz eden Seodity, backlink’leri de kontrol ederek bir pazarlama planı çıkarmanıza yardımcı oluyor.

⇻ Fiyatlandırma?

Altı farklı SEO aracını ücretsiz olarak kullanıma açan girişimin normal fiyatladırması aylık 89 dolardan başlayarak işlem hacmine göre artıyor ama AppSumo kampanyasında yine tek ödemeli güzel bir fırsat var; Sınırsız proje ve alan adı ekleyerek 79$’a 2500 web sayfasını, 300 kelime ve 20 bin backlink taramasını yapabiliyorsunuz. Daha fazla kupon aldığınızda bu sınırlar katlanarak artıyor. Detaylar için tıklayın.

Alternatifleri: Ahrefs, Semrush, Mangools…


Temasis

⇻ Nedir?

Temasis; pazar yerlerine entegrasyon hizmeti sunan bir yazılım girişimi.

⇻ Nasıl Çalışır?

Ürünlerinizi Temasis’e ekledikten sonra hem kendi sitenizi kurup yönetebiliyorsunuz hem de zahmetsizce ürünlerinizi Türkiye e-ticaret pazarının 4 büyük pazar yerine kolayca yükleyebiliyorsunuz.

⇻ Fiyatlandırma?

14 gün ücretsiz deneme süresi sunan Temasis, aylık 490₺’den başlayan fiyatlarla e-ticaret ve sosyal medya danışmanlığına kadar uzanan özellikler/hizmetler sunuyor.


MeetingRule

⇻ Nedir?

MeetingRule, toplantı salonu kullanımını takip eden ve yönetmenizi sağlayan bir verimlilik aracı.

⇻ Nasıl Çalışır?

MeetingRule’a toplantı salonlarınızı ekliyorsunuz ve Google Takvim senkronizasyonuyla toplantı odalarının durumunu kolayca güncelleyebiliyor. Kullanıcılar tek tıkla toplantı odasının durumunu görebiliyor.

Girişim ‘giriş/check-in’ özelliğiyle çalışanlardan anonim şekilde geri bildirim toplamanızı da sağlıyor.

⇻ Fiyatlandırma?

Meetingrule, bağlantılı cihaz sayısına göre ücretlendirme yapıyor; 2 cihaz için ücretsiz olarak kullanılabilirken 3-5 arası cihaz için aylık 39 dolar, 6-10 arası cihaz için aylık 69 dolar ödemek gerekiyor.

 


Export Data

⇻ Nedir?

Export Data, Twitter’a odaklanan bir veri toplama girişimi.

⇻ Nasıl Çalışır?

Export Data ile bir profilin Twitter takipçilerini, takip ettiklerini, paylaşımlarını ve daha bir çok bigiyi analiz edip isterseniz indirebiliyorsunuz. Hesaptan bağımsız olarak etiketleri veya anahtar kelimeleri de CSV veya Excel formatında indirebiliyorsunuz.

Export Data’nın yakında yayına alacağı güzel bir özellik ise Twitter’daki etkili hesapları bulabilmesi. Yani doğru hedef kitleye ulaşmanız için etkili hesapları (influencer) sizin için bulacak.

Dünya çapındaki Twitter trendlerini de şu sayfada saatlik olarak gösteriyor.

⇻ Fiyatlandırma?

Export Data’nın Twitter hesabınızla bağlanmadan fiyatlandırma bilgisi vermiyor ama ben sizin için giriş yaptım ve kendi hesabımın bilgilerini almak için 7.5$ istediğini gördüm. Hesabımdaki tüm herkese açık bilgileri alıp size satıyor. 🙂

Twitter iletisi (tweet) toplamak istediğinizde ise 1 kredi başına 1 ileti olacak şekilde kredi satışı yapıyor. 10 bin kredi 5$ ve daha çok aldıkça ileti başına ücret %54’e kadar ucuzluyor.

 

Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

Günün Girişimleri 32: Teleport HQ, CTA Examples, Just Launch It, Borderless

Next Article

Günün Girişimleri 34: Kimola Cognitive, Skrapp, Koesta, MyTamin

Related Posts