Günün Girişimleri 6: Draxlr, Essay, Tweet Hunter, Emelia

Draxlr

Bir veritabanındaki veri akışını kolayca görselleştirerek anlam çıkarmak istiyorsanız Draxlr tam size göre. SQL verisini filtreleyip, düzenleyip sürekli güncellenen bir izleme paneline dönüştürebiliyorsunuz. Bu sayede veri akışındaki farklılıkları da kolayca görebiliyorsunuz. Yakında Google Sheets ve Airtable desteği de gelecek.

Trevor ve Metabase gibi araçlara bir alternatif olan Draxlr, çok temiz bir arayüze sahip ve sınırlı şekilde ücretsiz kullanmak da mümkün. Ama bir ömürlük AppSumo fırsatı olarak aldığınızda tek seferlik 59$ ödeyerek ömür boyu 1 veritabanını görselleştirip anlamlandırabiliyorsunuz. Veritabanı sayısını daha fazla kupon alarak artırabilirsiniz.

Maalesef kampanyanın sonunda farketsem de Draxlr’i yazmak istedim. Şu anda sadece AppSumo Plus abonelerinin (benim gibi) alımına açık ve 10 Haziran 16:00’da satışa kapanacak. Bkz: AppSumo Plus nedir?

Essay

Essay, web tabanlı bir yazı yazma aracı ama yazmanın sağaltıcı etkisine odaklanmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Uygulamayı geliştiren kişi Julian Peterson, tartışmalı klinik psikolog ve yazar Dr. Jordan B. Peterson’ın oğlu. (bkz: Peterson’ın kitapları)

Baba Peterson’ın travmaları yazarak çözümlemenin etkisine dönük tecrübeleri evlat Peterson tarafından ürüne dönüştürülmüş. Yazma hedefi, ara başlıklar ve yeniden yazma gibi özelliklerle beğendiğim bir araç oldu, hatta bugün bir yazıyı Essay.app üzerinde yazdım ama bağlantı ve dipnot ekleme, otomatik düzeltme gibi özellikler yok.

Dolayısıyla blog yazısı, kitap, akademik makale yazmak isteyenlerin isteklerini tam karşılamıyor ama zaten insanların yazarak içini dökmesine odaklandığı için kendi içinde tutarlı olduğunu söyleyebiliriz. Ücretli plana geçmeden önce 7 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz.

Tweet Hunter

Tweet Hunter, Twitter’da ulaştığı kitleyi geliştirmek ve para kazanmak isteyenler için geliştirilmiş bir araç. Bu hedefe ulaşabilmek için paylaşım fikirleri, daha iyi ve hızlı yazma tavsiyeleri, daha fazla erişim ve satış için teori ve taktikler, analiz ve raporlama özellikleri sunuyor.

Bir saatten az bir sürede 100 tane kaliteli içerik ürettirmeyi vadeden Tweet Hunter, yapay zekâ desteğiyle kişisel içerik önerileri sunuyor. Otomatik direkt mesaj gönderimi, içerik zamanlama ve CRM gibi özellikleri de olan Tweet Hunter aylık 49$ gibi az sayılamayacak bir ücrete sahip ama bunun satışlara etkisi gerçekleşirse bu tutarı hakedecektir. 7 gün ücretsiz deneme süresi var.

Emelia

Emelia, soğuk e-posta (cold email) pazarlama aracı. Yani e-posta pazarlamasını daha kişisel ve doğal bir şekilde yapmanız için gerekli altyapıyı sunuyor. Kişiselleştirme (spintext), A/B testi ve ertelemeli e-posta gönderme gibi özellikleri var.

Üç e-posta adresi için tüm özellikleri aylık 19€ karşılığında kullanabileceğiniz Emelia’nın ücreti benim uzun zaman önce AppSumo‘dan alıp severek kullandığım Lemlist‘e göre avantajlı ama özellik ve verimlilik konusunda Lemlist kadar iyi görünmüyor. Alternatif olarak Mailshake ve Vocus‘a bakabilirsiniz.

Total
0
Shares

Bir Yorum Yazın

Previous Article

Günün Girişimleri 5: Setapp, Paramla, Parity Deals, Feeting

Next Article

Açık Kaynak Partisi: İnternetçiler Nasıl Parti Kurar?

Related Posts